Her kan du se de forløb, der er planlagt for 2023 og 2024

 

VIngefang Fundament


7
 ugers onlineforløb med personlig sparring og mentoring, der hjælper dig med at skabe en forretning, der er en forlængelse af din sjæl og dit kald. Du bliver taget igennem en proces, hvor du bliver skarp på målgruppe, din ydelse og autentisk og ærlig markedsføring og salg, så du står med fundamentet til en forretning, der er baseret på dit kald, som du ELSKER og som er 100 % dig hele vejen igennem uanset om du allerede lever af din forretning eller du først skal i gang!

STARTDATO: 10. januar 2024

LÆS MERE HER

 

 

 

ALKYMISTEN


Du er her ikke for at spille småt eller leve på andres præmisser – du er her for at være dig. For fuld spand.
Dit største bidrag er at være dig. Alkymisten er et 7 ugers kursus og mentor-forløb, der aktiverer din evne til at bruge enhver udfordring som en portal til at skabe det, du ønsker dig.

STARTDATO: Marts 2024

LÆS MERE HER!

RESONANS

På dette 5 ugers kursus og mentorforløb lærer du håndværket og kunsten at skabe dyb resonans i din markedsføring (synlighed og salg) på sociale medier, så de mennesker, du er her for at gøre en forskel for, mærker, forstår og ser, hvordan du kan gøre en forskel.

Du lærer, hvordan du laver aktiverende, levende og værdifuldt content, som er meningsfuldt for dig at skabe og TILTRÆKKER dine drømmekunder og giver dem lyst til at investere i dine ydelser. Og du bliver FREMKALDT, så din essens og værdier skinner igennem i alt din markedsføring og gør dig MAGNETISK.

STARTDATO: 13. november 2024

LÆS MERE HER

 

OVERFLOD

4 ugers online forløb – en portal, der aktiverer og styrker din indre og ydre oplevelse af overflod i alle dele af dit liv.

På dette forløb gør vi op med “man kan ikke både blæse og have mel i munden” og “man kan ikke få det hele”.

Vi sætter ild til alle de mønstre og overbevisninger, som holder os fast i knaphed og mangel, så vi kan træde ind i overflod på alle planer.

OPSTART: 2024

LÆS MERE HER

Skal vi tage en snak?

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer til dig eller ønsker du VIP-pakke inkl 1:1-sessioner, så kan du fange mig på messenger HER eller på Instagram HER.